Mandag ble Kent Bergersen ansatt som ny HamKam-trener. Og Bergersen har ikke ligget på latsiden de første fem dagene i sin nye jobb. Nå har Emil Holst og John Anders Rise har signert toårskontrakter med Kamma.

Overbevist av Bergersen

Da kontrakta hans ble terminert i sommer forlot Rise HamKam til fordel for Ull/Kisa, som til slutt også rykket ned til 2. divisjon. Nå vender modølen tilbake til Briskeby.

- I utgangspunktet hadde jeg ikke sett for meg at det var realistisk med noen satsing i HamKam kommende sesong, men så ble Bergersen ansatt. Jeg fikk en telefon fra han tidligere i uka, hvor han skisserte et sportslig opplegg for meg og det virket veldig lovende, sier Rise som tidlig ga uttrykk for at dette var noe han ville være med på.

- Det virket såpass spennende, for meg så er det da naturlig å ville være med på dette. Jeg ville ikke sitte noe annet sted og takke nei til noe jeg har trua på. Jeg vil være med på å snu dette, sier Rise.

 - Kan være kortere vei tilbake enn man trur

Rise som nå skal jobbe som trener- og spillerutvikler i HamKams yngres avdeling tror nødvendigvis ikke veien tilbake til 1. divisjon er så lang som folk har gitt uttrykk for.

- Det har ikke vært sagt mye positivt om HamKam den siste tida, og etter alt som har skjedd i år tror jeg det kan være kortere vei tilbake enn man trur, men vi kan ikke bare spasere opp igjen selvfølgelig, sier Rise før han fortsetter:

- Bergersen er flink på feltet. Han ønsker å skape et godt treningsmiljø og en god garderobekultur. Nå håper jeg flere tenner på det prosjektet som jeg har blitt med på, så må vi begynne å bygge lag, og et nytt og bedre omdømme i byen, sier Rise som gleder seg til å ta fatt på en ny sesong i grønt og hvitt.

Gundersen vurderer å legge opp

Sammen med Rise og Viktor Adebahr gikk Tore Andreas Gundersen i sommer til Ull/Kisa, men Gundersen fikk kun spilt to kamper for Kisa før han fikk strekk i låret. Den skaden holdt han ute resten av sesongen.

Nå er den tidligere HamKam-spillere så lei fotball at han vurderer å legge opp. Det sier 28-åringen til Østlendingen.

– 2014 har vært et forferdelig år. Det er ingen vits i å legge skjul på det. Jeg har rykket ned med to lag og har slitt med skader gjennom store deler av sesongen.

– Helt ærlig; jeg er møkklei, og jeg veit ikke om jeg vil fortsette. Det må i tilfelle være et prosjekt i en ny klubb som trigger meg, sier Gundersen til Østlendingen.

Selv om spissen er lei, utelukker han ingenting.

– Jeg må finne meg sjøl igjen før jeg tar en avgjørelse. Derfor tror jeg det er godt med en lang ferie nå. Så får jeg se om lysta kommer tilbake i januar, sier Gundersen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.