DRAMMEN: Markus Ringberg var ikke i tvil, han mente Strømsgodsets David Nielsen skallet ham med vilje, og mener dansken skulle hatt rødt kort.

- Han skallet meg bevisst, og jeg mener han bør bli straffet av NFF, sier Ringberg.
Nielsen mente han traff Ringberg da han forsøkte å reise seg opp, og at det var et uhell.
HamKam gledet seg mest over seieren i går, og hadde ikke tatt stilling til episoden. Det gjør Lars Lars Tjærnås i dag. Dersom han mener episoden var graverende, kan HamKam komme til å sende inn en klage til fotballforbundet.
Ringberg var lettet etter kampen, selv om seieren mot Strømsgodset var heldig.
- Vi har tapt og tapt, og det gjør alltid noe med stemningen i laget og på trening. Det har vært litt vanskeligere å fokusere på det som er viktig. Vi skulle ta seks poeng på to hjemmekamper og klarte to, derfor var denne seieren veldig viktig.
Også Ringberg tror HamKam har spillere som takler kampen om 14 dager, og mener laget viste det i forkant av vinnermålet i går.
- Da var det plutselig kortpasnings-HamKam som tok tak. Vi har spillere som er gode nok til det, vi trener på det, og får det til på trening, men vi må våge å bruke det mer i kamp, og i slike kamper også. Det var sterkt å ta det fram mot slutten i dag, og det gjorde at vi vant et par cornere og litt ro.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.