• TIL LØTEN: Daniel Bekkevold.
    FOTO: Løten FK

Daniel Bekkevold debuterte på HamKams A-lag i 2013, siden den gang har han spilt 31 offisielle kamper for grønnbuksene. Han scoret ett mål for Kamma, i 5-1-seieren borte mot Stabæk i sin debutsesong i 1. divisjon.

I mai i år skadet spissen seg i en 3. divisjonskamp mot Ull/Kisa 2. Korsbåndet i kneet ble revet av og Bekkevold fikk kun fire kamper totalt denne sesongen (2.- og 3. divisjon inkludert).

22-åringen har siden bedrevet rehabilitering og ser ut til å bli spilleklar til 2016-sesongen, men får ikke fortsette i grønt og hvitt.

- Vi ga Daniel beskjed tidlig i høst om at han ikke er med i framtidsplanene til HamKam, sier HamKam-trener Kent Bergersen.

Sportslig leder i Løten Fotballklubb Mehran Ansari er på sin side strålende fornøyd med å ha sikret seg Bekkevold for kommende sesong.

- Det er en meget viktig signering for oss som klubb. Daniel hadde lyst til å være med på prosjektet vårt, sier Ansari, som tror han får se Bekkevold gjøre comeback på Løten-trening allerede i januar.

- Daniel ønsker å bli helt frisk igjen, og det skal vi hjelpe han med. Allerede nå jogger han igjen, og jeg tror vi får se Daniel på trening i slutten av januar.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00