• TIL LØTEN: Daniel Bekkevold.
    FOTO: Løten FK

Daniel Bekkevold debuterte på HamKams A-lag i 2013, siden den gang har han spilt 31 offisielle kamper for grønnbuksene. Han scoret ett mål for Kamma, i 5-1-seieren borte mot Stabæk i sin debutsesong i 1. divisjon.

I mai i år skadet spissen seg i en 3. divisjonskamp mot Ull/Kisa 2. Korsbåndet i kneet ble revet av og Bekkevold fikk kun fire kamper totalt denne sesongen (2.- og 3. divisjon inkludert).

22-åringen har siden bedrevet rehabilitering og ser ut til å bli spilleklar til 2016-sesongen, men får ikke fortsette i grønt og hvitt.

- Vi ga Daniel beskjed tidlig i høst om at han ikke er med i framtidsplanene til HamKam, sier HamKam-trener Kent Bergersen.

Sportslig leder i Løten Fotballklubb Mehran Ansari er på sin side strålende fornøyd med å ha sikret seg Bekkevold for kommende sesong.

- Det er en meget viktig signering for oss som klubb. Daniel hadde lyst til å være med på prosjektet vårt, sier Ansari, som tror han får se Bekkevold gjøre comeback på Løten-trening allerede i januar.

- Daniel ønsker å bli helt frisk igjen, og det skal vi hjelpe han med. Allerede nå jogger han igjen, og jeg tror vi får se Daniel på trening i slutten av januar.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.