FURNES
Trenerne Vegard Skogheim og Svein Inge Haagenrud ville at spillerne skulle gjøre noe helt annet i går. Spillerne valgte seg paintball i Furnesåsen, og sprudlet i regnværet.
- Det går an å bygge lag uten fotball også. Det blir nok garderobe, treningsfelt, spillestildebatt og taktikkprat. Det har vært veldig mye av det i det siste. Det er viktig å ha det moro sammen uten fotball også, sier Vegard Skogheim, og fortsetter:

- Komme seg vekk

- Etter et tap tror jeg det er lurt å komme seg vekk, gjøre noe helt annet.
Det var ingen tvil om at prosjektet var en suksess. Spillerne koste seg i et ufarlig kuleregn i Furnesåsen.
- Det blir fotball nesten hver eneste dag. Dette var noe helt annet, og veldig positivt. Det var en vellykket dag, sier kaptein Oddbjørn Lie.

Enda tettere

Han tror slike stunt er viktig i forhold til å bygge lag også.
- Vi er en herlig gjeng, men jeg tror dette kan spleise oss enda mer sammen. Men konkurranseinstinktet er det samme, om det er fotball eller paintball. Alle i denne gjengen vil vinne. Samtidig var det ei god treningsøkt. Det er mye løping, og en del adrenalin. Dette var utrolig moro, sier Oddbjørn Lie.
Utover i økta måtte flere spillere lette på antrekket under kjeledressen. Det oste svette og adrenalin.

Et lagspill

HamKam-spillerne ble delt inn i tre lag, som «jaktet» på hverandre, og de eldste gutta vant den første omgangen.
Det var ingen tvil om de var mer enn godt fornøyd med det.
Men etter hvert kom det nye spill og nye utfordringer, og unggutta yppet seg skikkelig.
Hele seansen ble avsluttet med alle mot alle, og yngstemann, Emil Holst, vant.
Eldstemann i troppen, Vegar Bjerke, synes det er veldig positivt å gjøre noe helt annet sammen.
- Dette var utrolig moro, sjøl om jeg nok aldri har hatt så mange røde merker på ryggen. Det er viktig å gjøre andre ting i andre settinger. Det blir nok fotball i hverdagen. I dette spillet handler det også om å ta vare på hverandre, beskytte hverandre, og hjelpe hverandre til å komme i gode posisjoner. Og gleden over å vinne er den samme, sier Vegar Bjerke.
 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.