HAMAR: For en måned siden var han aktuell for utlån til Nybergsund, men Vegar ønsket å kjempe om en plass i HamKam og sa nei.

Med mange spillere på skadelisten var han plutselig inne på laget i serieåpningen mot Bodø/Glimt, men ble skadd dagen etter.
- Var på benken mot Viking, men så fikk jeg problemer med betennelsen i hælen igjen, og det er først de siste tre treningene jeg har vært med og trent med ball, sier 28-åringen som debuterte for HamKam i forrige århundre - i 1997.

Har mye guts
Det har hørt til mang en sesongoppkjøring i HamKam at Vegar har vært ute av bestelaget før sesongstart. Men 28-åringen har mer pågangsmot, vilje og guts enn de fleste. Og Vegar kommer alltid tilbake.

Det gjorde han også i går. Vegar er et eksempel på en godt trent fotballspiller, men på grunn av skaden har han stort sett bare trent alternativt de siste tre ukene.
Det var ikke Vegar som så ut til å komme rett fra et skadeopphold av gårsdagens HamKam-aktører. Egentlig skulle han ikke ha spilt heller, men da Truls Jevne Hagen måtte kaste inn håndkleet rett for avspark, var Vegar klar til å overta. Selvfølgelig.

- Håper å bli vurdert
- Det ble tungt på slutten, sier 28-åringen. - Jeg merket at det er blitt lite med fotballtrening den siste tiden. Jeg fikk krampe 20 minutter før slutt, smiler han.

At Bjerke kunne være fornøyd med egen innsats, er ei mager trøst for en lagspiller som Vegar. Det er laget som teller.
Han synes det er vanskelig å forklare hvorfor kampen ble som den ble:
- Hver enkelt må nok gå i seg selv. Det er lite humør i laget for tiden, det er ingen som melder seg på, mener Bjerke.
- Spilte du deg inn igjen på laget i denne kampen?
- Det er opp til Arne Erlandsen. Jeg håper jeg blir vurdert til neste kamp, og selv skal jeg gjøre det jeg kan for å komme i betraktning, sier 28-åringen med det store HamKam-hjertet.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.