HAMAR: – Det var veldig inspirerende. Det ga oss et ekstra puff i treningshverdagen, sa HIL-spissen Sigurd Ertsås etter treningsøkta med Rekdal.
I forrige uke var den tidligere Kaiserslautern-treneren en tur innom Nybergsunds fotballskole. I går var det Hamar Idrettslags fotballspillere som fikk en inspirasjon i en fotballsesong som ikke har gått helt etter planen.

Prøver å si ja
– Jeg prøver å si ja til slike oppgaver når jeg har tid. sier Rekdal til HA-sporten.
– Jeg kan lære litt av dette jeg også. Det er interessant å se hvilken påvirkning en har og hvor mye spillerne får med seg. Å være trener har jo også med psykologi å gjøre. Dessuten er det interessant å se nivået.
– Hvordan var det?
– Jeg må se dem i kamp før jeg kan si noe bestemt om det. Men etter som jeg forstår, er det stor forskjell på nivået i landets ulike 3. divisjonsavdelinger.

HIL-trener Tore Halvorsen registrerte at spillerne var veldig lydhøre i går kveld, og han håper at Rekdals besøk vil slå positivt ut når HIL møter Follebu borte i den siste seriekampen før ferien fredag.

Spillerne skjerpet
Det var HILs lagleder Rune Stenberg som tilfeldigvis ble klar over at Kjetil Rekdal bodde i Ottestad, og han tok kontakt med den kjente treneren og ex-spilleren.
– Vi møttes og pratet fotball. Kjetil er en opptatt fyr, og det er moro at han tar seg tid til dette. Han er jo genuint interessert i fotball, sier Rune Stenberg.
Han har sjeldent sett HIL-spillerne så skjerpet som i går kveld.
Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00