Vålerenga-trener Kjetil Rekdal lot seg imponere av HamKam i første omgang på La Manga i går.

- Vi ble for svake da vi har hadde mange unge på banen samtidig i første omgang. Da var HamKam bedre enn oss i det meste, sier Rekdal til HA-TV.

SE OGSÅ: Skogheim håper HamKam er ferdig med sjølmålene

Vålerenga-treneren mener kampen skiftet karakter i andre omgang.

- Da vi gjorde noen bytter i andre omgang snudde det helt. Da var det vi som kjørte kampen. Jeg hadde håpet vi skulle styre kampen mer enn vi gjorde i første omgang, men de unge må få lærdom for å utvikle seg. Og de fikk mye lærdom i første omgang i hvert fall, sier Rekdal.

SE OGSÅ: Adebahr mener HamKam var uheldige

Vålerenga-treneren bor selv i Ottestad og så HamKam ved noen anledninger på Briskeby i fjor. Han tror det kan bli en fin sesong i år for de som er glad i HamKam.

- Jeg tror HamKam vil kjempe om play off. Har de flyt kan de også rykke opp. Det HamKam-laget her var ikke noe dårligere enn det vi så i fjor i hvert fall, sier Rekdal.

Klikk på videoen for å høre hele intervjuet med Kjetil Rekdal. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.