HamKam - Skeid 2-1:

Jacob Egeris startet sin tredje kamp for Kamma etter overgangen i sommer.

Mot Skeid var han bunnsolid, og reddet et skuddforsøk med hodet i kampens siste sekund.

- Går fint

Dansken ble liggende nede med smerter i et par minutter, men forsikrer om at alt går greit etter kampslutt.

- Det går fint. Jeg ser ikke at ballen kommer, og da ble trykket større. Det går fint nå, smiler Egeris.

Han var strålende fornøyd med tre poeng mot Skeid, en kamp han mener de vant fullt fortjent.

Det var fantastisk deilig. Vi slår herlig tilbake etter at vi tapte forrige helg, et ufortjent tap. Det var deilig med ny seier og vi er ubeseiret hjemme. Det var sinnssykt viktig med tre poeng.

Han føler selv han er i ferd med å finne tilbake til storformen.

HAr mer inne

Egeris føler han spilte en god kamp mot Skeid. 

-Det er kun min tredje kamp fra start her, og jeg hadde ikke spilt på lenge før jeg kom hit. Jeg har stadig mer i meg, et høyere nivå, som jeg skal vise framover. Det skal jeg jobbe hardt for å få ut, smiler han.

Kevin Knappen er godt fornøyd med hva dansken har vist etter overgangen.

- Han gjør en kanonkamp, er veldig solid defensivt, voksen og robust, og han tar ansvar. Han er akkurat det vi håpet vi skulle få, gliser Kamma-treneren.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.