Tidligere i dag skrev HA-sporten om HamKams prøvespillere.

Stopperen Aaron Lee Jones har trent med Kamma de siste dagene, og nå kan det virke som om den engelske stopperen er på vei til HamKam på en utlånsavtale.

Raufoss ligger sist på tabellen, og trener Espen Haug forteller til oa.no at det kan bli aktuelt å låne ut Lee Jones. Klubben trenger nye spillere, og de håper et mulig utlån av ham og Håvard Lysvoll kan gi penger i en tynn klubbkasse.

Dette sier Haug om Lee Jones: 

– Aaron er en fantastisk gutt og en veldig god fotballspiller. Han er en spiller jeg tror vil bli veldig god. Etter de to beinbruddene han pådro seg, har han fått lite spilletid det siste halvannet året. En spiller i hans alder trenger spilletid på et høyere nivå. Han er en super gutt, og jeg synes det blir feil å ikke gi ham mulighet til å spille mer fotball.

Han forteller videre at han selv tok kontakt med Kevin Knappen.

- Jeg  har vært i kontakt med Kevin Knappen og HamKam. Han trente med dem torsdag og skal spille B-kamp for Raufoss mot HamKam 2 mandag. Så får vi se om HamKam vil ha ham på lån ut sesongen, sier Espen Haug.

- Han har vært på noen treninger med oss, og vi vurderer nå hva vi skal gjøre med ham. Vi er på sonderingsfasen, sier daglig leder i HamKam Stein Arne Ingelstad.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00