Da det sto på fra 10. juli til 8. august mente Aziz Idris at han skulle takle ramadan uten at det ville påvirke ham sportslig.
Men han hadde ikke regnet med at det skulle bli opp mot 30 grader og steikende sol.

I dag innrømmer Aziz Idris at det ble tøffere for enn vanlig.

- Jeg kjempet og trente som vanlig, men det ble tungt. Det var veldig varmt. Det pleier jo ikke være sånn i Norge, sier Idris til HA-sporten.

Ufrivillig slankekur

Han forteller at han gikk ned fem kilo i løpet av denne perioden. Og selv om han ga alt han hadde, presterte han ikke like godt etter hvert som kiloene raste av.

Mot Hødd ble han til og med satt på benken.

- Vi så at han ble preget av ikke å spise om dagen, men heldigvis er han på vei tilbake nå, sier HamKam-trener Vegard Skogheim.
Idris forteller at han har lagt på seg igjen tre av de fem kiloene han gikk ned. Og alt tyder på at han er i elleveren mot Vard.

- Jeg tror jeg spiller. Jeg synes det nå, smiler han.

- Jeg tar bare ut det laget jeg mener er best, sier Skogheim som ikke ville røpe noe i går.

Klager ikke

Idris er uansett ikke typen som surver når han blir satt på benken. Det gjorde han ikke etter Hødd-kampen. Han spurte heller ikke om hvorfor.

- Jeg var skuffet, men hvis det var best for laget at jeg satt på benken spiller det ingen rolle. Laget er det viktigste, sier Idris.
Som ikke legger skjul på at han trives i HamKam og på Ridabu.

- Vi har ikke snakket om det, men hvis det blir aktuelt blir jeg gjerne lenger. Jeg trives veldig godt i klubben, sier Idris.

HamKam er ikke helt på sporet av å skrive ny kontrakt nå, men Skogheim utelukker ikke at de vil resignere Idris.

- Jeg vil ha spillere som setter laget foran seg selv. De som vil bli må vise det på banen.

- Når det gjelder Idris har han en god personlighet og han er profesjonell, sier Skogheim.

«Alle» krever at HamKam slår tilbake igjen nå mot Vard etter tapet mot Kongsvinger. Skogheim mener det blir opp til spillerne å vise at de er gode nok til det.

- Alle snakker om at vi bør slå Vard. Det er i hvert fall ingen automatikk i det. Og det så ikke slik ut i andre omgang mot Kongsvinger, sier han.

Håkon Aalmen er for øvrig skadet, så der går Edmir Asani inn igjen på stopperplass. I tillegg er Anders Nedrebø usikker.

FØLG HAMKAM - VARD DIREKTE HER:

 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.