Både HamKam Yngres og HamKams A-lag går over fra Adidas til Puma. A-laget med umiddelbar virkning, mens yngres bytter etter at avtalen deres med Adidas går ut etter 2017-sesongen. Avtalen med Puma strekker seg ut året 2021.

Økonomisk gunstig

Daglig leder i HamKam, Stein Arne Ingelstad, er godt fornøyd med avtalen klubben har inngått med den tyske leverandøren. 

- Over den perioden vi har avtalt får vi noe større handlefrihet på utstyrsfronten enn vi hadde tidligere. Det vil gjøre at vi kan spare inn på andre ting og komme gunstigere ut totalt sett, sier Ingelstad. 

Også Anders Langset i HamKam Yngres ser positivt på denne løsningen. 

- For oss i Yngres avdeling er det tre ting vi ser fordeler med i avtalen med Puma: Det er kvalitet på varene som de leverer, de har viktige varer tilgjengelig og vi får en avtale vi er godt fornøyd med, sier Langset.

Håndplukket HamKam

Daglig leder i Puma Norge, Jarle Finnestrand, var på plass på Briskeby tirsdag formiddag og viste fram den nye bortedrakta til Briskeby-klubben.

Han forteller at det ikke er tilfeldig at Puma valgte å henvende seg til nettopp HamKam. 

- Vi får et ansikt utad på Hedmarken. HamKam og Hamar har lange tradisjoner i norsk fotball, og har hatt mange store fotballpersonligheter opp gjennom årene. Det ønsker vi å være en del av. I Norge er HamKam det sterkeste merkevarenavnet fra dette området, sier Finnestrand.

- Vi håndplukker klubber vi ønsker å assosiere oss med. Vi kommer ikke til å jobbe med mange norske klubber, men vi ønsker de rette, understreker Puma-sjefen.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00