23-åringen har trent med HamKam tidligere. Nå er han tilbake i Hamar. Han så HamKams kamp mot Fredrikstad i Lillestrømhallen fredag, og midtbanespilleren fra Nordfjordeid har trent med laget de siste dagene.

– Jeg har besøkt Bryne, og har noen andre tilbud. Det mangler noen detaljer, men mest sannsynlig blir det HamKam, sa Marius Hagen til HA-sporten i går formiddag.

Han fortsetter:

– HamKam er en fin klubb med ambisjoner, og ikke minst kultur. Per nå ser det bra ut, men vi er ikke helt i mål.

Onkel Magnar i Kamma

Hagen forteller at han har fulgt med HamKam i mange år.

– Onkelen min, Magnar Heggen, spilte i HamKam. Jeg har fulgt med HamKam over lang tid.

Marius Hagen spilte i 1. divisjonsklubben Kristiansund forrige sesong, men var skadet store deler av sesongen. Det ble fem kamper fra start og en kamp som innbytter. Tidligere har han også spilt for Stryn, Notodden, Husqvarna i Sverige, Nest Sotra og Molde.

Lyskeoperasjon

I november ble han operert.

– Det var et enkelt inngrep i lysken. Jeg trener med ball igjen nå, men jeg trenger litt tid for å komme i skikkelig form. Jeg var ute med skade i fire måneder forrige sesong.

Daglig leder Stein Arne Ingelstad forteller at de jobber hardt for å sikre seg Marius Hagen.

– Han var med til Lillestrøm og så kampen vår mot Fredrikstad. Vi har en god dialog, og jeg er optimist i denne saken, sier Stein Arne Ingelstad.

– Bra pasningsfot

HamKam-trener Kent Bergersen har mye godt å si om midtbanespilleren, som opprinnelig kommer fra Nordfjordeid og har spilt for Eid der.

– Jeg siktet meg ut han tidlig. Vi er bevisste på dem vi skal ha inn. Han er en hardtarbeidende spiller, en sentral midtbanespiller, som løper mye, har en bra pasningsfot og som vinner mange dueller. Han vinner også mye i lufta. Han kan passe bra sammen med Semou, sier Bergersen, og fortsetter:

En ledertype

– Marius er en utadvendt type, som liker å ta tak. Han er en ledertype, og han har et godt forhold til HamKam gjennom onkelen sin, sier Kent Bergersen.

Tidligere har HamKam hentet Franck Semou, Saihou Jagne, Ivar Sollie Rønning, François Yabre, Simen Bolkan Nordli og Ove Solvang.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.