Det er en modell eliteserielaget Odd kjører i Skien og Grenland-området. På hver hjemmekamp på Skagerak Arena blir en av de lokale klubbene invitert.
- Vi har ambisjoner om å få til det neste år. Klubbene blir invitert til en kamp hver, og da gjelder invitasjonen hele klubben, inkludert styret og sportslig ledelse. Denne klubben vil også få jobben som ballgutter i denne kampen, sier Tor Rullestad, og fortsetter:

Gratis-tilbud søndag

- Vi ønsker et godt samarbeid med naboklubbene og klubber i hele regionen. Vi vil vise at HamKam er en åpen klubb. HamKam er en del av Indre Østland Fotballkrets, sier Rullestad, som har lansert et tilbud allerede til søndagens kamp mot Ranheim.
Alle aktive spillere i Indre Østland Fotballkrets kommer nemlig gratis inn i siste serierunde møt trønderne.
- Vi har gjort noen slike stunts gjennom sesongen, og vi har gjort mer ut av noen kamper, sier Rullestad, og fortsetter:
- Det er hyggelig hvis spillerne har på seg klubbens drakter eller treningsdresser, og vi håper de synes dette er et positivt tiltak. Vi vil selvfølgelig fylle opp Briskeby. Kommer det mellom 4.000 og 5.000 tilskuere blir vi kjempefornøyde.

Kan få 2.000 i snitt

Rullestad er leder i det HamKam kaller «Prosjekt 2.000». Målet er at HamKam får et snitt på 2.000 tilskuere på Briskeby denne sesongen.
- Vi må ha 4.000 tilskuere for å komme i mål, og jeg håper vi klarer det. Kampen mot Ranheim blir veldig spesiell. Mange lag er involvert i kampen om direkte opprykk og kvalik.

Sendt ut 1.700 mailer

Daglig leder i Indre Østland Fotballkrets, Bjørn Nybu, har sendt ut 1.700 mailer til klubbene i Hedmark og Oppland.
- Alle lagledere i kretsen har fått mailen, og vi har oppfordret dem til å spre budskapet, sier Nybu, og fortsetter:
- Dette er et veldig positivt tiltak, og det er flere Tippeliga-klubber som kjører noe lignende. Odd har tatt det lengst. Det er veldig positivt at HamKam vil gjøre det de kan for å få til et godt samarbeid med alle klubbene i distriktet, sier Bjørn Nybu.
 

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00