• NOE POSITIVT: Peter Sørensen fant mye å jobbe med, men også noe positivt å ta med seg fra hjemmetapet mot Mjøndalen. FOTO: Mikkel Torpen Hokstad

Peter Sørensen skulle være rolig observatør, men ble svært synlig på HamKam-benken i hjemmetapet mot Mjøndalen. Etter 1-2-nederlaget snakket han med HATVs Corner.

- Jeg klarte ikke å være tilbaketrukken hele kampen, ler den nye HamKam-sjefen i videovinduet over.

Sørensen ergret seg over svak markering på to defensive dødballer, som kostet HamKam dyrt på Briskeby.

- Vi slipper til et par unødvendige dødballer imot, og det blir utslagsgivende. Vi kommer til å ha fokus på den delen av spillet framover, lover den gamle forsvarsbautaen.

Sørensen tok likevel med seg en del positivt fra tapet.

- Vi skaper sju-åtte målsjanser, og det bør være nok til å score et par mål, sier Sørensen.

Se hele intervjuet over!

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.