Sørensen er hjemme i Danmark på ferie, men er selvsagt sjokkert over nyhetene fra Briskeby.

- Dette er veldig trist for klubben, tilhengere og alle ansatte, og jeg er skuffet over at situasjonen er så alvorlig, sier Sørensen og legger til at han er overrasket over at situasjonen faktisk var så ille, kun kort tid etter han ble hentet inn som trener.

15. mai ble Sørensen presentert som ny hovedtrener, og dansken ble lovet sportslig storstasing. Slik gikk det ikke.

- For meg er det umulig å gjennomføre mine planer i klubben. Dessverre. Jeg svarte ja til HamKam fordi jeg er glad i klubben, sier Sørensen, som spilte i HamKam i tre sesonger.

- Alt vi bygget opp den gangen har smuldret opp. Klubben er en annen i dag, mener Sørensen, som ikke vil spekulere i om sin egen jobb og posisjon i klubben.

- Det vil jeg helst ikke kommentere nå. Først må klubben bestemme seg for hva den vil, slår Sørensen fast.

Den danske treneren innrømmer at han har følelser for HamKam, og naturlig nok bekymret for klubens framtid.

- På en side er jeg betalt for å gjøre en jobb for HamKam, men like viktig er de ekte følelsene jeg har for byen og laget. Uten disse hadde jeg aldri sagt ja til tilbudet om å trene laget, sier Peter Sørensen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.