- Pekka er utvilsomt aktuell på midten, siden jeg mener Håkon Aalmen har godt av å fortsette som midtstopper og spille på seg trygghet og selvtillit i den posisjonen, sier Haagenrud.

Finnen, som stort sett har spilt på midtbanen, ble hentet til HamKam som midtstopper. Den posisjonen har han slitt med å mestre før han ble skadet.

- Han er en smart spillere, som er i fysisk god nok form til å spille på midten, sier Haagenrud som fikk en ekstra utfordring med Fredrik Sjølstads brudd i foten.

- Jeg skal tenke litt over hvordan vi skal komponerer laget mot Tromsø, sier trener som er helt sikker på at spillerne hans er i fysisk veldig god form. En etterlengtet seier kan gi gruppa en mental formstigning også.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.