En av HamKams nye midtstoppere, Pekka Lagerblom, måtte gi seg midtveis i HamKams første trening på La Manga.
- Tore Andreas Gundersen tråkket på Pekka under den siste treningen før avreise, og det er den som skaper litt trøbbel for ham nå, forteller Vegard Skogheim.
Finnen hinket av treningen og fikk umiddelbart behandling av HamKams fysioterapeut Magnus Nilsen og assistenttrener Svein Inge Haagenrud.
- Det er ikke noe alvorlig, men det kan virke som om det har blitt en liten irritasjon i leddbåndet i ankelen til Pekka. Ikke noen stor sak, beroliget Haagenrud.
HamKam benyttet den første økta på La Manga til å komme rolig i gang og bli kjent med naturgresset.
- Vi skal trene fornuftig denne uka. Overgangen fra kunstgress til naturgress kan være en utfordring, men med kun ei fotballtrening per dag håper vi å unngå skader, sier Vegard Skogheim.
Søndag skal Kamma møte Vålerenga, før Stabæk venter onsdag.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.