– Det er dårlig at jeg ikke scoret to mål eller flere, sa Pedersen til TV 2 i pausen.

Allerede etter et minutts spill ble spissen lagt ned foran mål etter et Lars-Christopher Vilsvik-skudd.

Straffen scoret Pedersen lett på.

Etter 20 minutter fikk angriperen en kjempesjanse fra ti meters hold. Et dårlig treff sendte ballen en meter over mål.

Snaut halvtimen var spilt da Pedersen fikk en smell i hodet. Han ble liggende nede en stund, men kom seg på beina igjen.

Tre strake

Innbytter Martin Rønning Ovenstad hadde vært på banen bare i noen få minutter da han traff tverrliggeren med et skudd.

Pedersen hadde en trøblete sesongoppkjøring på grunn av skade. Han er nå oppe i tre seriemål denne sesongen. Lillestrøms Fred Friday er best med fem.

Pedersen ble skiftet ut et kvarter før slutt da Flamur Kastrati kom inn. Det skulle vise seg å være en taktisk fulltreffer.

Kastrati trengte bare halvannet minutt på å avgjøre kampen til 2-0. Det skjedde med en heading etter innlegg fra Vilsvik.

Tre strake

Det var Godsets tredje strake hjemmeseier etter 2-2 mot Brann i åpningsrunden.

Strømsgodset fortsetter i eliteserien med bortekamp mot Start 1. mai.

Bodø/Glimt er inne i en dårlig periode. Tapet var det fjerde på rad i serien. 2. mai kommer Sarpsborg til Bodø.

– Jeg synes vi gjorde et ærlig forsøk. Straffesituasjonen var merkelig. Det er annen kamp på rad vi får straffe mot oss, sa Glimt-trener Aasmund Bjørkan til TV 2. (©NTB)

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.