HAMAR: Marcus Pedersen skulle få kamptrening og viste seg fram tidlig. Han terroriserte til tider forsvarerne til Follo. Etter drøyt ti minutter spill dro han seg forbi på høyrekanten for så å legge vakkert ut til en umarkert Christopher Snekkervik som ordnet 1-0.

Pedersen fortsatte med sitt aggressive spill, vant ballen, og spilte til Fredrik Haave Andersen som serverte Christopher Snekkervik som doblet til 2-0.
- Han er på et annet nivå enn de andre. Han er tøff mot seg selv og uredd. Det er viktig for han å få kamptrening, forteller trener Kai Kristiansen.
HamKam viste seg om det beste laget hele kampen igjennom, men manglet det siste foran mål.
Etter 68 minutters spill fikk Follo reduseringen de var ute etter, men de klarte aldri å utligne. HamKam fortsatte å trykke Follo tilbake. Da klokken akkurat hadde passert 90 minutter klinte Niklas Tilley Solhaug til rett i hånden til en Follo forsvarer. Are Petershagen satte sikkert 3-1 fra 11-meteren.
Pedersen fikk ikke hull på byllen før tre minutter på overtid da han dro seg vakkert igjennom og avsluttet mesterlig.

fotballfakta
Terning 5
HamKam - Follo 4-1 (0-0)
Første runde i junior NM, lørdag.
Børstad kunstgress.
Om lag 50 tilskuere.
Mål: 1-0 Christopher Snekkervik (10), 2-0 Snekkervik (28), 2-1 (68), 3-1 Are Petershagen str. (89), 4-1 Marcus Pedersen (90).
Gule kort: Marcus Pedersen HamKam.
Dommer: Magnus Lundberg
HAMKAMs LAG (4-4-2): Dyre Ekeberg Scherve - Torjus Kydland, Are Petershagen, Tåle Strindler, Lars Vien - Fredrik Haave Andersen, Kristoffer Hagen (Håkon Aalmen fra 72.), Olav Sveen, Niklas Tilley Solhaug - Christopher Snekkervik, Marcus Pedersen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.