Peder Nersveen har vært en viktig spiller for Elverum i flere sesonger. Han debuterte på A-laget i 2010, og har spilt totalt 167 kamper for klubben. Forrige sesong fikk han bokført 31 kamper.

- Peder er en anvendelig spiller, som kan bekle flere posisjoner. Han han brukes som back, kant og sentralt på midten, sier HamKam-trener Kevin Knappen.

Peder Nersveen er dermed HamKams tredje lokale signering så langt.
Fra før er Lars Brotangen (Kjelsås og Moelven) og Kristian Lønstad Onsrud (Raufoss) klare for Kamma.

- Nersveen og jeg har hatt gode samtaler i forkant, og han er veldig motivert for å ta opp kampen om en plass på laget, fortsetter Knappen.

- Det føles naturligvis litt rart å bytte klubb for første gang i karrieren, men jeg gleder meg til å være med på satsingen som skjer her på Hamar, sier Nersveen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.