HAMAR: Pasoja må stå over en kamp fordi han ble utvist i Ålesund.
Ola Brenden ble sendt på tribunen etter Haugesunds 3-1-scoring, som han mente var soleklar offside.
- Vår keeper Tervaniemi var med opp i angrep for om mulig å skaffe oss 2-2. Haugesund kontret, og gjorde 3-1 på noe som etter min oppfatning, var soleklar offside. Jeg var sint og tok nok et skritt ut på banen. Dermed ba dommer Kjetil Sælen meg ta plass på tribunen, forklarer Brenden..
. De fleste var enige om at det var svært strengt av dommer Svein Oddvar Moen å gi Koné direkte rødt kort for hans takling av Kjetil Wæhler, men det gjorde ikke at spilleren slapp lettere da Disiplinærutvalget i Norges Fotballforbund behandlet saken.
Koné er ilagt to kampers karantene, den nest strengeste av åtte karantener ilagt spillere i de to øverste divisjoner etter helgens runde.
Malick Mane fra Sandefjord må sone tre kampers karantene etter sin utvisning i 1.-divisjonskampen mot Moss.
Juha Pasoja fra HamKam må stå over en kamp etter sin utvisning mot Aalesund.
En kamps karantene ble straffen for Magnus Sylling Olsen, Kongsvinger (mot Hødd), Ole Mathis Hætta, Alta (mot Start), Arnaud Monkam og Stephen Ademolu, begge Løv-Ham (mot Sarpsborg Sparta). Dessuten er Nybergsund-Trysils trener Ola Brenden ilagt en kamps karantene for sin oppførsel mot Haugesund.
Rosenborg-spiller John Pelu er i tillegg til dette utestengt i tre kamper som følge av utvisningen i 2.-divisjonskampen for RBKs 2.-lag mot Tromsdalen for halvannen uke siden. (©NTB)

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.