HAMKAM - MJØNDALEN 1-2

 

HamKam ledet til pause, men etter 16 minutter av andre omgang lurte Pål Kirkevold seg inn bak Edmir Asani. Den tidligere Kamma-angriperen styrte inn 1-1, og etter utlikningen tok Mjøndalen over.

 

- Det er ekstra deilig å score mot gamleklubben. Jeg får alltid godfølelsen når jeg scorer, men å gjøre det mot HamKam er ekstra godt, strålte Pål Kirkevold etter kampslutt.

 

LESFor mange tabber

 

Da Lars Øvernes nok en gang tabbet seg stygt ut like før slutt, fikk Lars Granaas enkelt sikre seieren for gjestene. I takt med at Øvernes' tabberekke ikke vil ta slutt, fortsetter dermed HamKams marerittform.

 

- Kjempeinnsats

 

Aziz Idris' iskalde straffescoring etter 15 minutter fikk liten betydning, da Mjøndalen igjen, som de gjorde i cupen for en drøy måned siden, snudde kampen i andre omgang.

 

- Det var en jevn kamp helt til vi utliknet. Da tok vi mer og mer over, og vi vant på grunn av en kjempeinnsats, sa Kirkevold etter seieren.

 

Ikke Tippeliga-klasse

 

HamKams sesongambisjon om kvalikplass henger i en tynn tråd, etter ett snevert poeng på de fire siste kampene. Kirkevold mener grønnbuksene har lite å gjøre i Tippeligaen uansett.

 

- HamKam har vært brukbare, og de er alltid vanskelige å møte, men de har vist det samme i mange år nå. Sånn jeg ser det har de ikke noe å gjøre i Tippeligaen ennå, avslutter Mjøndalens spydspiss.

 

HamKams lag (4-3-3): Lars Øvernes - Truls Jevne Hagen, Edmir Asani, Oddbjørn Lie, John Anders Rise - Fredrik Sjølstad (Tore Andreas Gundersen fra 67.), Aziz Idris, Viktor Adebahr (Niklas Tilley Solhaug fra 86.) - Anders Nedrebø, Erik Tønne (Daniel Bekkevold fra 67.), Emil Dahle.

 

Se hva ekspertene mente før kampen: Se hva ekspertene mente i pausa: Se hva ekspertene mente etter kampen:

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.