Den tidligere Sarpsborg-spilleren startet som venstre kant mot Brumunddal i går kveld, og var positiv.
- Det går bedre og bedre på banen. Det har vært en spesiell periode for meg i HamKam så langt. Vi har ikke funnet noen bolig i Hamar ennå. Jeg pendler litt mellom Hamar og Oslo og Hamar og Drammen, sier Sylling Olsen, som også har slitt med hamstringen.

Samboer i Ålesund

Samboeren og barnet bor i Ålesund nå, hvor kjæresten er fra. Men planen er å samle troppene snart.
- Det har vært litt rolig på boligmarkedet, og situasjonen nå er selvfølgelig ikke ideell, men dette ordner seg etter hvert, sier 30-åringen, som spilte 81 minutter på Sveum.
I første omgang spilte han opp John Anders Rise, som la et perfekt innlegg til Emil Sildnes: 0-2.
Etter pause burde han scoret sjøl. Han var helt alene på femmeteren, men blåste ballen over.
- Det burde vært mål. Jeg trodde det var offside noen sekunder, men uansett skal den ballen i mål.
HamKam var gode før pause, og scoret også tre mål. Det første kom etter et knallhardt innlegg fra Fredrik Sjølstad, som Dala-stopper Øystein Kvello satte i eget mål fra kort hold. 2-0 var det nevnte Sildnes-målet, før samme Sildnes også ordnet 3-0. Han gled veldig lett gjennom Brumunddal-forsvaret.
Trener Vegard Skogheim var fornøyd med de første 45 minuttene.
- 1. omgangen var beholdningen i denne kampen, og da var det mye bra. Etter pause var vi ikke skikkelig påskrudd, men vi ryddet godt unna, og unngikk baklengs i den omgangen.

Herlig Haugen-mål

Simen Haugen, som kom fra Storhamar foran denne sesongen, scoret Dalas mål. Headinga hans rett før pause var det virkelig klasse over.
Hjemmelaget slet en del, spesielt med slurv før pause, men spilte seg opp og inn i kampen i 2. omgang.
Dala-trener Erik Wettermark oppsummerte kampen slik:
- Vi fikk til lite i 1. omgang. Det ble mange feilpasninger og litt dødt. Vi justerte i midtbaneleddet i pausen, og jeg er godt fornøyd med 2. omgangen. Da skapte vi flere store sjanser, og det var mer gnist, sier Erik Wettermark.
 

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00