• FEIRET MED SJEFEN: Osei Oviasu løp rett bort til HamKam-benken og trener Kent Bergersen for å feire sin avjørende 2-1-scoring. FOTO: Mikkel Torpen Hokstad

HamKam vant 2-1 og sikret seg avansement i NM da Lørenskog gjestet Briskeby onsdag.

HATV var på plass, og øverst på siden kan du se alle høydepunktene fra kampen.

Det aller største høydepunktet sto HamKam-stopper Osei Oviasu for. Bare to minutter etter Lørenskogs utlikning i andre omgang steg trønderen til værs på en corner, stanget inn 2-1 og løp jublende til HamKam-benken for å feire med trener Kent Bergersen.

Kampens to andre scoringer var signert Kristoffer Hagen og Imad Ouhadou.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.