HamKam - Bærum 3-0 (1-0)

 

De fleste var spente på hva Kamma kom til å vise fra start i Peter Sørensens første hjemmekamp som hovedtrener. Etter ett poeng på ni seriekamper var ikke optimismen stor før start, men Kamma gikk positivt ut fra portene.

Tore Andreas Gundersen og Daniel Bekkevold jobbet utrettelig på topp hele den første omgangen, men HamKam slet med å komme seg til de helt store sjansene.

De har gjennom hele sesongen slitt med å finne nettmaskene,og da var det greit å få hjelp fra bortelaget etter snaut 30 minutter.

Henrik Lehne Olsen klinket et frispark fra distanse inn iboksen og en uheldig Andreas Aalbu i Bærum-forsvaret stusset inn Kamma-ledelse i eget nett.

Bortelaget våknet etter at HamKam scoret, men klarte ikke true Emil Holst i Kamma-buret. Dermed var pauseresultatet 1-0.  

Selv om Bærum så farlige ut  ogsåetter pause, klarte de aldri score mål tross flere muligheter. Emil Holst sto stødig bakover og holdt Kamma inne i kampen.

På en kontring, muligens mot spillets gang, falt avgjørelsen da Aziz Idris klinket inn et skudd fra distanse over keeper Flasza til 2-0 for HamKam helt på tampen av kampen.

Dermed sendte han HamKam til himmels med tre sikrede poeng.

Helt på slutten la i tillegg Magnus Sylling Olsen på til 3-0.

HamKam tok dermed sin første seier og jublet ellevilt for tre poeng.  

- Det har sittet langt inne denne sesongen. Det var stor glede, sier Peter Sørensen etter kampen.


HamKams lag (4-4-2): Emil Holst - Heidar Geir Juliusson, Håkon Aalmen, Christophe Psyché, John Anders Rise - Magnus Sylling Olsen, Aziz Idris, Viktor Adebahr, Henrik Lehne Olsen - Tore Andreas Gundersen, Daniel Bekkevold

Benken: Lars Øvernes, Ibrahim Fofanah, Christian Wirstad, Kristian Wirstad

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.