Sisteskansen kom til HamKam foran 2013-sesongen, etter flere år på benken i eliteserieklubbe Haugesund.

- Jeg reiser hjem som en bedre keeper enn da jeg kom, slår Øvernes fast.

Hjem til Vestlandet

For Øvernes har bestemt seg for å reise hjem, selv om han ikke aner hvilken klubb han skal spille for kommende sesong.

- Flyttelasset er allerede på vei til Vestlandet og jeg skal i alle fall feire jul der, smiler keeperen.

Dersom alt går som bestemann på HA-børsen ønsker, finnes det også klubber som vil ha ham.

- For meg kan spill i 2. divisjon være greit, men da vil jeg heller spille for et lokalt lag på Vestlandet enn HamKam, sier Øvernes som ikke har vært i kontakt med gamleklubben Haugesund.

Sammen med Emil Holst har Lars hatt det tøffe oppgaven å forsøke å hindre HamKam sine motstandere å score mål.

Klar framgang

- Denne sesongen er klart bedre enn min første sesong i klubben. Til tross for at det har vært en blytung sesong har jeg trent ot utviklet meg, sier Øvernes.

I sin første Kamma-sesong måtte Øvernes gjennom noen tøffe kamper. Mange satte spørsmålstegn ved HamKams nye keeper, men denne sesongen har burvokteren vært lagets beste spiller, ifølge HA-børsen.

- Hyggelig, men likevel en fattig trøst, sier Øvernes og mener nedrykket i all hovedsak skyldes svak styring av klubben.

- I fjor var vi en toppklubb og ble drevet som en toppklubb. Denne sesongen har vi fått tydelige svar på at dårlige sportslige valg gir kraftige økonomiske konsekvenser. Likevel er jeg sikker på at HamKam kommer tilbake, slår Lars Øvernes fast.

Adebahr best

I løpet av sine to år i HamKam har Øvernes spilt med 52 (!!) forskjellige lagkamerater.

- Viktor Adebahr er den jeg vil trekke fram som den beste jeg har spilt med, sier Lars som avslutter med kamp mot Tromsø før han reiser hjem igjen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.