Raufoss 2 var motstander, og det ble på ingen måte en enkel oppgave for Ottestad. 

Likevel kom Oilers best i gang. Etter 18 minutter scoret Lars Palfi, før Øystein Stai doblet til 2-0 i det 35. spilleminutt. 

Etter målet kom en rufsete Ottestad-periode og Raufoss grep sjansen. Kun fire minutter etter 2-0-målet, reduserte Ahmed Hassan til 2-1 for Raufoss. 

Etter hvilen var Stai frampå på ny for Ottestad og scoret sin åttende scoring for sesongen til 3-1 og de fleste trodde Ottestad skulle ro det hele greit i land. 

Pål Østby ville det derimot annerledes og reduserte igjen for gjestene fra "feil side av Mjøsa" til 3-2. 

Men med et snaut kvarter igjen å spille satt Eilif Kringlebotn punktum for de gule og svarte med sin 4-2-scoring etter corner. 

Helt på tampen scoret riktignok Raufoss 2 en gang til, men det ble bare et trøstemål. 

Dermed vant Ottestad 4-3 over Raufoss 2, og troner øverst i Bondeligaen. 

- Vi ble litt slappe tidvis. Da vi ledet med to mål kunne vi ro det i land, men rotet det heller til for oss selv. Men jeg er selvsagt fornøyd med at vi vinner, i det som ble en sliteseier, sier Ottestad-trener Leif Nordi.

De andre lokale lagene i Bondeligaen slet i kveldens kamper. 

Gran-HamKam 2 1-0

LSK 2 Storhamar 6-1

Moelven - Sander 1-1 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.