Spissen fra Levanger kom til Hamar og HamKam i sommer, etter at klubben måtte fristille samtlige spillere for å unngå skifteretten.

Børmark-By scoret i sine fire første kamper for bunnlaget, og var utvilsomt den av sommerens nye spillere som markerte seg klart mest og best rett etter overgangen til Hamar-klubben.

Ett mål på 10 kamper

Dessverre sluttet Børmark-By å produsere mål etter knallstarten med fire mål på like mange kamper. På de 10 siste seriekampene scoret Ørjan kun en gang, og etter hva HA-sporten har grunn til å tro ønsket Hamar-klubben å kvitte seg med spissen etter sesongen.

- Vi har kommet til enighet med Ranheim om en overgang for Ørjan Børmark-By, sier fungerende daglig leder i HamKam fotball, Anders Langset.

Overgangen sørger for at HamKam får tilbake 30.00 kroner de brukte på overgangen til Børmark-By i sommer, i tillegg til at HamKam får tilført mer penger dersom spissen lykkes i Ranheim.

- Vi har en klausul som gir oss noe penger når Ørjan når et visst antall kamper for klubben, forteller Langset.

11-kaffens mann

Da Ørjan Børmark-By kom til HamKam var det veteranene på 11-kaffen som samlet nok penger til å både sikre en overgang og sørge for at spissen - som den eneste av de nye - også signerte for sesongen 2015.

- Får 11-kaffen tilbake pengene sine?

- Hvordan pengene skal fordeles og brukes er ikke opp til meg å avgjøre, men dette er så klart noe vi kommer til å diskutere, sier Anders Langset.

Ørjan Børmark-By har foreløpig ikke besvart HA-sportens henvendelser.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.