HAMAR: HamKams skadeliste begynner å bli lang igjen. I går tråkket Tommy Øren over. Ti mann manglet på Ilsengbanen.
Fysioterapeut Hans Noet antyder at det fort kan ta to-tre uker før Øren, som var spiss mot Fredrikstad, kan spille ball igjen.

Arne Erlandsen avsluttet gårsdagens formiddagsøkt på Ilseng uten ti av sine menn:
Svein Inge Haagenrud, Steve Cooreman, Knut Henry Haraldsen, Truls Hagen, Pål Strand, Tom Kristoffersen, Oluwasegun Abiodun og Tommy Øren manglet. I tillegg ga Marius Gullerud seg undervegs:
- Det er ikke noe alvorlig. Jeg bare kjente litt til en overtråkk jeg fikk mot Sander.
Jan Michaelsen var heller ikke på Ilseng:
- Han sliter litt med en belastningsskade i lysken, men den har vi kontroll på. Han trener nok søndag og er klar til mandagskampen mot Strømsgodset, sier Hans Noet.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.