RANHEIM - HAMKAM 2-0

RANHEIM (adressa.no): Mål av Karl Morten Eek og Kristoffer Løkberg sørget for at Ranheim møter Mjøndalen i neste kvalifiseringsrunde på søndag.

Tam innledning


Det var ikke mye som skjedde i innlendingen av kampen, der Ranheim la seg lavt og lot HamKam styre banespillet. Hedmarkingen hadde mye ball, men slet med å skape de helt store sjansene.

Det skulle en dødball til før vi fikk kampens første sjanse. Tore Andreas Gundersen rev seg fri i feltet og fikk headet fra fem meter, men ballen gikk flere meter utenfor.

Mål på første sjanse


Ranheim slet med sitt eget spill, og det var tydelig at kampen var viktig for begge lag. Det ble mange dueller, og lite fintspill, men Ranheim løftet seg det siste kvarteret. Magnus Blakstad hadde en halvsjanse, før Karl Morten Eek satte ballen i mål etter hjørnespark.

Ranheim scoret på tre dødballer sist, og det var en dødball som skulle til for å åpne kampen. Eek kom på første stolpe og headet ballen i bue over Emil Holst i Hamkam-buret, kun minuttet før pause.

Løkberg punkterte


Den andre omgangen ble en stillingskrig der Ranheim hadde god kontroll på motstanderne. HamKam ble redusert til ti mann da Aziz Idris fikk sitt andre gule kort etter 68 minutter.

Dermed fikk Ranheim mer spillerom og fem minutter før slutt kom avgjørelsen. Kristoffer Løkberg tråklet seg gjennom HamKam-forsvaret og trillet rolig inn 2-0 for hjemmelaget.

 

Vi fulgte kampen her: