Hamar
Torgeir Strand Osmo, Aleksander Woo Enger og Eiven Solberg skal alle spille mot Lillehammer FK i kveld, og ble derfor plukket av banen i 3. divisjonsoppgjøret mot Skjetten. Kun for å være friske og pigge til juniorkampen.

Viktig for framtida

- Klubben gjorde et valg etter vårsesongen i kretsserien. Vi så at vi kunne være i stand til å rykke opp igjen, og har stilt et langt sterkere lag etter ferien, sier trener Chris Twiddy.
Med seier i kveld mot Lillehammer vil Kamma selv kunne avgjøre opprykket.
- Jeg mener interkrets er en flott arena for våre unge spillere som er på vei fram og opp. Det er noe annet å møte Lillestrøm og Vålerenga enn Gran og Lunner, smiler Twiddy, som også tror et opprykk kan friste lovende spillere til Hamar-klubben.
- Vi har drøyt 10 spillere på eget 97-lag som er gode nok til å steget opp på juniorlaget vårt, og i tillegg har vi både en god -98 og -99-årgang. Da hadde det vært prefekt å kunne matche disse mot Østlandets beste juniorlag, understreker Twiddy.

Direkte fra Aspmyra

- Vi trenger flere arenaer for våre unge spillere, og jeg tror en 16-åring har mest nytte av å spille interkrets, sier Vegard Skogheim som mener spill i Bondeligaen passer bedre for de eldste juniorene.
- Om vi rykker opp, vil vi ha et veldig godt tilbud til talentene våre, sier Skogheim, som kommer til å la Emil Holst vokte buret mot Lillehammer. Han går rett fra debut i 1. divisjon til avgjørende juniorkamp.
- Jeg vurderer også om Fredrik Sjølstad skal spille kampen, men det må jeg tenke litt på. Vi må ikke glemme at Fredrik også skal være med på å kjempe for en kvalikplass for A-laget vårt, sier Skogheim.

Valdres rykker ned

Dersom HamKam klarer et opprykket, vil klubben bli det eneste lokale juniorlaget i interkretsserien. Valdres rykker etter all sannsynlighet ned.
Chris Twiddy var også trener for juniorlaget da HamKam rykket ned i 2011, og sjefen er helt klar på at han og spillerne har et sterkt ønske om en retur.
 

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00