Da HA-sporten ønsket å vite hva Kevin Knappen tenkte om at Nest-Sotra hadde krysset av for at de ønsket å legge inn protest, svarte han følgende:

– Da kan vel vi legge inn protest for at ikke vi fikk straffe tidligere i omgangen, da. Så gjør vi hele parodien komplett, sier han syrlig.

Knappen var ikke fornøyd med det laget leverte søndag.

– Førsteomgangen kan vi sette stryk over, for det var ikke bra nok. Da fikk vi ikke satt fart på spillet. Det gikk i sirup, forteller han.

Ivar Sollie Rønning var med på benken, men var ikke helt spilleklar. Treneren forteller også at både Kristian Lønstad Onsrud og Simen Bolkan Nordli var slitne og ønsket å bytte.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.