HAMAR: Etter at Vegar Bjerke debuterte for HamKam høsten 1997, har laget plassert seg slik.
1997: Nummer åtte i 1. divisjon.
1998: Nummer 14 og sist i 1. divisjon. Rykker ned på nivå tre.
1999: Vinner 2. divisjon og ut i kvalifiseringsspill mot Vidar. 1-1 hjemme og seier på bortebane. Rykker opp til 1. divisjon.
2000: Nummer seks i 1. divisjon.
2001: Nummer tre i 1. divisjon og ut i kvalifiseringsspill: Bryne-HamKam 3-0, HamKam-Bryne 0-0.
2002: Nummer åtte i 1. divisjon.
2003: Nummer en i 1. divisjon, og HamKam rykker opp til eliteserien.
2004: Nummer fem i eliteserien, men bare to poeng fra bronsemedalje.
2005: Nummer ti i eliteserien; ett poeng fra kvalifiseringsplassen.
2006: Nummer 13 i eliteserien, ett poeng fra å redde plassen, og HamKam rykker ned til 1. divisjon.
2007: HamKam blir nummer to i 1. divisjon, og er sammen med Molde klar for opprykk til eliteserien ei serierunde før slutt.
2008:?
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.