Ansettelse av sportssjef har stadig vært et tilbakevendende tema i HamKam. Trener Vegard Skogheim ønsker det og daglig leder Finn Jul Paulsen har flere ganger ytret ønske om det samme.
Alle ser behovet, men det stanser som regel når det kommer til spørsmålet om økonomi.
- Jeg har lenge hevdet at klubben har behov for en sportssjef; en som kan styre det sportslige fra yngres og til topps, sier Finn Jul Paulsen til HA-sporten.

Tidlig i prosessen

- Når vi bygger opp organisasjonen, er det økonomien det stanser på, men en sportssjef vil være en langsiktig investering som vi vil få igjen for. Vi har en god dialog med yngres om prosjekter, og vi skal nå lage en strategiplan for å samarbeide enda bedre i framtiden. Sportssjef er ett av teamene der. Det gjelder også talentutvikling og markedsaktiviteter for å nevne noe. Foreløpig er vi tidlig i prosessen, men vi har mange positive diskusjoner i klubben for tiden, sier Paulsen som også har flere ønsker for HamKam. Han hadde gjerne sett en litt større administrasjon på Briskeby - uten at klubben skal gamble av den grunn.

Skogheim enig

Også Vegard Skogheim ønsker at HamKam kunne ha råd til en sportssjef.
- Vi har diskutert det i klubben; en sportssjef eller sportslig leder som kan holde i noen andre tråder enn de vi trenerne gjør. Akkurat nå har vi ikke en slik stilling, og da bruker jeg heller ikke energi på det jeg ikke kan gjøre noe med. Temaet er veldig greit, men for oss som jobber med det sportslige, er tidspunktet feil akkurat nå, sier Skogheim.

Ikke fornøyd

I HamKam er man ikke fornøyd med det som har skjedd sportslig den siste tiden. Finn Paulsen gjør det klart at det sportslige målet fortsatt er å bli blant de seks beste i serien.
- Det er overhodet ingen krisestemning selv om vi har tapt noen poeng, men vi må se på mulig forbedringspotensial. Det betyr selvfølgelig at vi må snu alle stener og få mer ut av det vi har. Vi har alle forbedringspotensial, sier Paulsen som daglig snakker med Skogheim om situasjonen i klubben.
 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.