Backen fra Moelven ble kneskadd i treningskampen mot Mjøndalen før serien startet. Likevel spilte han både mot Hødd og Nest-Sotra i de to første serierundene, før han måtte ta ei pause.

- Jeg skulle aldri ha spilt mot Nest-Sotra, slår Truls fast.

Ute i drøyt fire måneder

Et innhopp mot Nybergsund i cupen 7. mai er fram til nå Truls' siste opptreden for Kamma, og backens og klubbens sesong har vært nitriste saker.

- Men nå er jeg i trening igjen og håper å komme på bana igjen i høst. Kanskje allerede mot Hønefoss på søndag, smiler spilleren som er inne i sin 11. sesong for Briskeby-klubben.

Åpner for klubbskifte

Dersom spilleren med den presise pasningsfoten ikke får noe tilbakefall etter to meniskoperasjoner, drømmer han om fortsatt toppfotball. Får han sjansen utelukker han ikke muligheten til å skifte klubb.

- Jeg ønsker heller å trappe opp enn ned. Om jeg får muligheten til å spille for en klubb i en av de to øverste divisjonene, er det i alle fall noe jeg kommer til å vurdere nøye, sier Jevne Hagen.

Skader har nemlig ikke gjort noe med motivasjonen til den rutinerte Kamma-spilleren.

- Jeg har aldri vurdert å legge opp. Skadene gjør meg heller mer motivert til å komme tilbake på fotballbana, sier den skadeutsatte spilleren som drømmer om en høst på Kammas midtbane.

I gang med samtaler

HamKams trener, Chris Twiddy, gleder seg over at Truls er tilbake og forteller at HamKam har startet planlegging av neste års stall.

- Vi har startet samtalene med våre to mest spennende, Emil Holst og Fredrik Sjølstad, sier Chris Twiddy.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00