Styret i HamKam og Haagenrud er allerede enige om at den tidligere målvakten skal trene laget resten av sesongen.

Med seg i teamet får han Ivar Rønningen (keepertrener), Lars Holen (lagleder) og Odd Bekk (materialforvalter).

- Det var helt avgjørende for meg at denne trioen også blir med videre, sier Haagenrud som ennå ikke har avklart om han fortsetter i HamKam etter 2014-sesongen.

I forhandlinger

- Det er blant annet dette temaet vi skal i forhandlinger om, men jeg ønsker ikke å mene veldig mye om dette i media nå, sier en ordknapp Haagenrud.

Etter hva HA-sporten erfarer, er det delte meninger om Haagenrud er rett mann til å overta jobben som hovedtrener permanent.

Haagenrud på sin side sitter antakelig med gode kort på hånda, siden klubben trolig er avhengig av at assistenten leder laget ut sesongen, slik at klubben kan gjennomføre de varslete kostnadskuttene den er avhengig av.

- Det viktigste for meg er at klubben overlever på kort sikt, men jeg legger ikke skjul på at jeg gjerne vil få muligheten til å bygge den opp igjen på litt lengre sikt, kommenterer Haagenrud.

Lykkes med mye

Sammen med kollega Vegard Skogheim har Haagenrud hatt det sportslige ansvaret de fem siste sesongene. Selv om 2014 neppe blir noen god sesong, mener Haagenrud at mye likevel har blitt gjort riktig.

- Vi innfridde den sportslige målsettingen klubben satte fire sesonger på rad. Ikke mange trenere i HamKam kan vise til det, påpeker Haagenrud.

Den tidligere assistenten vet at han går inn i noen svært hektiske måneder som ny hovedtrener.

- Styret og jeg har blitt enige om hvilke oppgaver jeg skal ha, og de er flere enn jeg noen gang har hatt i klubben, men slik må neste halvår bli, fastslår 42-åringen.

- Denne høsten må brukes til å legge solide planer for framtida til klubben. Alle kriser åpner nemlig også en del muligheter, og jeg håper jeg kan være rett mann for klubben også på lengre sikt, sier Svein Inge Haagenrud, som er klar for sin andre periode som hovedtrener i HamKam denne unntakssesongen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.