- Vi er ute etter spillere til å komplementere stallen vår. Vi ønsker tre-fire spillere raskt, og da ser vi etter spillere med gode nok ferdigheter, holdninger og disiplin, sier HamKam-trener Kent Bergersen.

Prøvespillerne fikk bank

Treneren fikk se at laget bestående av stort sett etablerte Kamma-spillere vant 5-1 over prøvespillerne og flere unggutter på motsatt banehalvdel.

- Jeg hadde håpet noen prøvespillerne hadde stått fram litt mer, og at det var de som hadde vunnet 5-1, men jeg synes det var mye positivt å ta med seg fra kampen, sier Bergersen, som fikk flere gode svar underveis i internkampen.

- Jeg ser at mye av det vi har prata om, men ikke fått trent så mye på, fungerer. Grunnspillet vårt kommer til å bli bra. Vår største utfordring bli å være effektive nok på den siste tredjedelen av banen.

Ønsker 3-4 spillere

HamKam har nå hatt en rekke prøvespillere på besøk. Kun Christopher Mbamba har fått kontrakt. Nå kan det bli flere.

- For at treningshverdagen vår skal bli optimal trenger vi noen flere, sier Bergersen før han legger til:

- Vi vil ha to stoppere pluss en kantspiller i hvert fall, så får vi se.

Mbamba kan spille både kant og spiss, men Bergersen ønsker enda en kantspiller. Islendingen, Sigurdur Kristjansson som scoret ett og var involvert i to andre mål lørdag kan være den andre.

- Jeg har fått veldig gode referanser på Sigurdur. Han har vært god i toppserien på Island, og scoret tre mål i en europaligakamp for et par sesonger siden, sier Bergersen, som ikke vil ta noen forhastede beslutninger.

Scoret i Europaligaen

I tillegg til Kristjansson har Kamma-treneren tidligere uttalt at både Gøran Wigum og Håvard Nome er spillere han gjerne signerer så fort som mulig.

De som spilte internkampen og var på besøk forrige uke, har dratt hjem. Men sammen med alle andre som har vært på prøvespill er de fortsatt aktuelle.

- De er alle med i vurderingen. Kanskje vil vi inviterer noen av dem tilbake for å se dem enda en gang.

I tillegg til Kristjansson scoret Emil Sildnes, Kristoffer Hagen, Marius Holt og Truls Jevne Hagen i internkampen. Sistnevnte noterte seg for to nettkjenninger.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.