ALFHEIM: Zdenek Ondrasek (25) har scoret i alle fire seriekampene til TIL i år.

Fire seiere, fire mål. Nok en gang avgjorde han for TIL i sluttminuttene.

– Det er alltid deilig for en spiss å score, smiler Ondrasek.

Toppscorer

Han er 1.-divisjons toppscorer med fire nettkjenninger og har også i år satt seg et mål om hvor mange nettkjenninger han skal klare i år.

– Jeg har alltid holdt slikt hemmelig, men i fjor røpet jeg til dere (media red.anm.) hvor mange scoringer jeg skulle score, og da klarte jeg det ikke, så i år blir det hemmelig, smiler 25-åringen.

Men å bli toppscorer i divisjonen, er ikke en målsetting.

– Jeg har et mål om hvor mange mål jeg skal score, men det første og eneste målet er å sørge for at TIL vinner ligaen og rykker opp. Det betyr ingenting om toppscoreren heter Zdenek Ondrasek eller Benny Lekström (TIL-keeper, red.anm.).

– Livet er kort

Fortsetter Ondrasek å score i hver kamp, vil trolig flere klubber være interessert i å sikre seg tsjekkerens underskrift til sommeren.

– Akkurat nå er fokuset mitt kun på TIL. Man vet aldri i fotball. Ting kan skje fort. Jeg forsøker å holde fokus her og nå. Livet er for kotr til å se langt fram i tid, smiler tsjekkeren.

Fornøyd Nilsen

TIL-trener Steinar Nilsen var godt fornøyd med Ondrasek.

– Han er en målscorer og det er viktig for oss at han fortsetter å score, sier Nilsen.

Samtidig var det ingen praktoppvisning hjemme mot HamKam, og seieren satt langt inne, da Jaroslaw Fojut, som var flyttet opp som spiss, vant en duell i feltet, headet ned til Thomas Drage, som enkelt serverte Ondrasek som scoret fra kloss hold.

– Vi har mye å jobbe med. Vi må spille med høyere intensitet. Vi skaper få sjanser i dag og det må vi jobbe med. Samtidig er det viktig at vi greier å vinne på dager som denne også, der vi ikke er på vårt aller beste, sier Steinar Nilsen til iTromsø.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00