ALFHEIM: Zdenek Ondrasek (25) har scoret i alle fire seriekampene til TIL i år.

Fire seiere, fire mål. Nok en gang avgjorde han for TIL i sluttminuttene.

– Det er alltid deilig for en spiss å score, smiler Ondrasek.

Toppscorer

Han er 1.-divisjons toppscorer med fire nettkjenninger og har også i år satt seg et mål om hvor mange nettkjenninger han skal klare i år.

– Jeg har alltid holdt slikt hemmelig, men i fjor røpet jeg til dere (media red.anm.) hvor mange scoringer jeg skulle score, og da klarte jeg det ikke, så i år blir det hemmelig, smiler 25-åringen.

Men å bli toppscorer i divisjonen, er ikke en målsetting.

– Jeg har et mål om hvor mange mål jeg skal score, men det første og eneste målet er å sørge for at TIL vinner ligaen og rykker opp. Det betyr ingenting om toppscoreren heter Zdenek Ondrasek eller Benny Lekström (TIL-keeper, red.anm.).

– Livet er kort

Fortsetter Ondrasek å score i hver kamp, vil trolig flere klubber være interessert i å sikre seg tsjekkerens underskrift til sommeren.

– Akkurat nå er fokuset mitt kun på TIL. Man vet aldri i fotball. Ting kan skje fort. Jeg forsøker å holde fokus her og nå. Livet er for kotr til å se langt fram i tid, smiler tsjekkeren.

Fornøyd Nilsen

TIL-trener Steinar Nilsen var godt fornøyd med Ondrasek.

– Han er en målscorer og det er viktig for oss at han fortsetter å score, sier Nilsen.

Samtidig var det ingen praktoppvisning hjemme mot HamKam, og seieren satt langt inne, da Jaroslaw Fojut, som var flyttet opp som spiss, vant en duell i feltet, headet ned til Thomas Drage, som enkelt serverte Ondrasek som scoret fra kloss hold.

– Vi har mye å jobbe med. Vi må spille med høyere intensitet. Vi skaper få sjanser i dag og det må vi jobbe med. Samtidig er det viktig at vi greier å vinne på dager som denne også, der vi ikke er på vårt aller beste, sier Steinar Nilsen til iTromsø.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.