(Strindheim - HamKam 1-1).

Det gikk mot tre poeng for HamKam, men en sen straffe kostet Kamma tre poeng. Trener Kent Bergersen dårlig hvordan laget hans fremsto.

- Vi har for lite eget spill. Det blir en slitekamp, men vi burde kanskje fått med oss alle poengene, sier Kent Bergersen. 

HamKam startet bortekampen mot Strindheim svakt. Kamma åpnet med å sparke ballen rett ut til innkast, før Strindheim fikk en kjempemulighet til å ta føringen. Jeffer Kwaah Osafo kom i en en-mot-en-situasjon med en ryggende Osei Oviasu, dro seg inn på 12-13 meter og sendte ballen i stolpen og ut. 

ajeti-goal

Etter 29 minutter satte Christopher Mbamba fart på høyresiden, dro seg rundt backen og skjøt et godt skudd i stolpen og ut. På returen var Bajram Ajeti først, og HamKam tok en litt ufortjent ledelse i Trondheim.

Lagene tok pause på 1-0 til HamKam. Strindheim har hatt de to største sjansene, men uten uttelling. 

Etter 65 minutter prøvde HamKam samme resept som i første omgang: Mbamba kom rundt på siden og la inn til en umarkert Bajram Ajeti. Spissen sto på fire meter, men var uheldig med touchen da han skulle sette ballen i mål. 

Strindheim kom til sin største sjanse etter 81 minutter. Christian Reginiussen la et godt innlegg på bakre stolpe, og Joachim Andersen fikk gå opp upresset og heade. Men heldigvis for HamKam gikk ballen et godt stykke over. 

straffescoring

Klokka tikket mot tre viktige bortepoeng, men så pumpet Reginiussen ballen inn i HamKam-feltet, og det totale kaos var i gang. Etter masse klabb og babb og desperate taklinger, valgte dommer Mads Skarsem å peke på straffemerket. Stian Romslo Torgersen sendte Emil Holst feil vei, og tre poeng ble igjen rotet bort i sluttminuttene.

- Jeg ser bare ei mølje med folk, og plutselig blåser dommeren straffe. Hele situasjonen er merkelig. Men samtidig er vi ikke gode nok til å være skuffet over straffa, sier Bergersen.

HamKams lag (3-5-2): Emil Holst - Syver Karlsen, Kristoffer Hagen, Osei Oviasu - Truls Jevne Hagen, Fredrik Sjølstad (Kristian Eriksen fra 71.), Mikkel Gran Frankmo, Aziz Idris (Henrik Lehne Olsen fra 78.), John Anders Rise - Christopher Mbamba, Bajram Ajeti (Marius Holt fra 78.).

Benk: Tor Torgersen, Marius Holt, Kristian Eriksen, Henrik Lehne Olsen, Nicolas Mickelson, Mathias Pedersen Aasand.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.