Lillehammer - HamKam 1-2

Lillehammer tok ledelsen etter 21 minutter. Martin Bakke kom alene med Marco Priis Jørgensen etter en perfekt pasning. Dermed 1-0 til Lillehammer, litt mot spillets gang, i følge rapportene.

Stillingen til pause var 1-0 til hjemmelaget. Lillehammer var veldig gode etter 1-0-målet - uten å få scoring. De siste ti minuttene av omgangen var HamKam bra med igjen, og Ole Erik Midtskogen hadde en stor mulighet - uten å lykkes.

HamKam-gutta fikk en bra start på andreomgangen, og etter 54 minutter satte Ole Erik Midtskogen ballen i mål - med brystkassa.

På overtid skled samme mann inn et godt innlegg.

HamKam hadde med A-lagsgutta Marco Priis Jørgensen, Peder Nersveen og Ole Erik Midtskogen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.