Nykommeren Ole Amund Sveen fikk en snau halvtime i kampen mot Hødd. På den tida klarte han å presentere seg for Briskeby-publikum.
- Det var veldig moro å komme inn, ikke minst siden vi vant til slutt, sier Ole Amund som humpet rundt med en ispose rundt ankelen.
- Jeg ble taklet, men det er kun snakk om en slagskade og ikke noe alvorlig, sier gutten fra Redalen som helst ønsker seg rollen som hengende spiss.
- Det er jo det som er favorittplassen, smile Sveen som skaffet HamKam straffe 20 minutter før full tid. Den misbruke Emil Dahle.
Spissen Tore Andreas Gundersen smilte også etter kampen, selv om han må på røntgen i dag med ei vond hånd.
- Jeg ble tråkket på og må sjekke om det er brudd, sier Gundersen som var tilbake som et meget stabilt oppspillspunkt for Kamma.
- Nå er jeg tilbake både mentalt og fysisk, sier spissen som ikke scoret, men som likevel var solid.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.