Ole Amund Sveen, som er på utlån fra Strømsgodset, har fått offensive arbeidsoppgaver i HamKam.

Potet fra Redalen

- Ole Amund er det vi kaller en potet. Han kan spille på flere plasser, kanskje med unntak av sentralt på midtbanen. Derfor blir han viktig i høst med tanke på eventuelle skader og kort. Offensive spillere har en tendens til å bli skadet på høsten, sier HamKam-trener Vegard Skogheim, og legger til at Sveen også kan være en backup som midtstopper, som han var for Godsets bestelag.
HamKam-treneren liker utviklingen til den tidligere Redalen- og Raufoss-spilleren.

- Bør slå Follo

- Han er gjennombruddssterk spiller og fotballklok. Vi jobbet for å få Ole Amund til HamKam den gangen han gikk til Strømsgodset også. Vi hadde bra kontroll på ham, sier Skogheim, og fortsetter:
- Jeg har snakket med ham i forhold til å finne roen, og ikke gape over for mye i starten.
Ole Amund Sveen ser på seg sjøl om en offensiv spiller.
- Jeg trives best som indreløper. Det var der jeg spilte mest for 2. laget til Godset. Men jeg spiller selvfølgelig både spiss og kant.
- Dine beste offensive kvaliteter?
- Jeg har et bra driv, er rask, og et bra skudd.
I morgen reiser HamKam-gutta til Ski for å møte Follo.
- Vi må fortsette med det vi gjorde i 1. omgang mot Vard, og legge vekk 2. omgangene mot KIL og Vard. For å henge med i toppen bør vi slo Follo borte, sier Sveen.

Spillende lag

Trener Skogheim føler han har bra kontroll på Follo.
- Det kan virke som om Follo bryr seg mest om sin egen spillestil. Det er et spillende lag, og jeg har sett kampen mot Bodø/Glimt på video. Der hadde de mye ball.
Han har også kikket på HamKams egen kamp mot Vard Haugesund (1-1) på video.
En kamp hvor HamKam-gutta slet en del etter at Vard scoret.
- Vi ble feige. Jeg tror vi må spille to 1. omganger. Vi må finne en mellomting mellom å jage og bli handlingslammet.

Bekkevold tråkket over

Emil Sildnes trente igjen i går, og både Vegar Bjerke og Kristoffer Hagen er på veg tilbake. Daniel Bekkevold tråkket over på trening torsdag.
 

Følg kampen direkte her!

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.