Etter en vond periode fikk HamKam ny vind i seilene på Nadderud, da hjemmefavoritt Stabæk ble utklasset 5-1 sist helg. Søndag vil HamKam-kaptein Oddbjørn Lie opprettholde flyten, mot broren Andreas Lie og hans Hødd.

- Vi tapte sist vi møtte dem, så vi har litt å revansjere. Jeg håper på en god kamp, der vi stikker av med tre poeng, forteller midtstopperen.

Da lagene møttes i blest og ruskevær på Høddvoll i april, stakk Hødd-keeper Andreas Lie av med seieren i søskenduellen. Denne gangen blir det familiefest på en plettfri Briskeby-matte, når også brødreparets foreldre tar turen til Hamar.

- De håper vel på 0-0, men vi får se om vi klarer å slå dem allikevel, smiler Lie.

Vil spille mot HamKam

Etter sesongen reiser Lie hjem til Sunnmøre, for å spille tippeligafotball med Aalesund. Den ballsikre krigeren har et reelt mål om å rykke opp med HamKam i høst, og dermed møte grønnbuksene i Tippeligaen 2014.

- Det er det som er målet. Vi bør være helt der oppe, det synes jeg på bakgrunn av den troppen vi har, og de prestasjonene vi har hatt tidligere i år. Jeg synes ikke vi står veldig tilbake for noen av lagene i Adeccoligaen. Får vi en god rekke resultater nå, kommer vi til å henge med helt inn, hevder kapteinen.

Forventet spillerflukt

Etter Hødds cuptriumf i fjor høst, har halve laget forlatt Ulsteinvik. At spillerne forlater norgesmesteren, overrasker ikke Oddbjørn Lie.

- Jeg så for meg at det kunne skje for Hødd, som hadde mange bra spillere i begge ender. Men Hødd har alltid vært flinke til å få fram nye spillere igjen, så jeg er ikke bekymra for at de ikke skal klare seg, avslutter HamKam-spilleren.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.