Etter en vond periode fikk HamKam ny vind i seilene på Nadderud, da hjemmefavoritt Stabæk ble utklasset 5-1 sist helg. Søndag vil HamKam-kaptein Oddbjørn Lie opprettholde flyten, mot broren Andreas Lie og hans Hødd.

- Vi tapte sist vi møtte dem, så vi har litt å revansjere. Jeg håper på en god kamp, der vi stikker av med tre poeng, forteller midtstopperen.

Da lagene møttes i blest og ruskevær på Høddvoll i april, stakk Hødd-keeper Andreas Lie av med seieren i søskenduellen. Denne gangen blir det familiefest på en plettfri Briskeby-matte, når også brødreparets foreldre tar turen til Hamar.

- De håper vel på 0-0, men vi får se om vi klarer å slå dem allikevel, smiler Lie.

Vil spille mot HamKam

Etter sesongen reiser Lie hjem til Sunnmøre, for å spille tippeligafotball med Aalesund. Den ballsikre krigeren har et reelt mål om å rykke opp med HamKam i høst, og dermed møte grønnbuksene i Tippeligaen 2014.

- Det er det som er målet. Vi bør være helt der oppe, det synes jeg på bakgrunn av den troppen vi har, og de prestasjonene vi har hatt tidligere i år. Jeg synes ikke vi står veldig tilbake for noen av lagene i Adeccoligaen. Får vi en god rekke resultater nå, kommer vi til å henge med helt inn, hevder kapteinen.

Forventet spillerflukt

Etter Hødds cuptriumf i fjor høst, har halve laget forlatt Ulsteinvik. At spillerne forlater norgesmesteren, overrasker ikke Oddbjørn Lie.

- Jeg så for meg at det kunne skje for Hødd, som hadde mange bra spillere i begge ender. Men Hødd har alltid vært flinke til å få fram nye spillere igjen, så jeg er ikke bekymra for at de ikke skal klare seg, avslutter HamKam-spilleren.

Kommentarfeltet er stengt mellom 22:00 og 08:00