Med en haug av spillere på skadelista startet HamKam treningskampen mot Nybergsund med kun fem seniorspillere.

Frisparkperle

Det var derfor ikke uventet at det var gjestene som tok tak i kampen fra start. Etter seks minutter slapp HamKam-keeper Emil Holst med skrekken da et frispark fra Remond Mendy smalt i stolpen. 

Kun tre minutter senere ville Truls Jevne Hagen vise Sundet-angriperen hvordan et frispark skal slås. Fra om lag 20 meter curlet midtbanespilleren lærkula i en flott bue over gjestenes mur og i nettet bak en sjanseløs Yngve Sandbuløkken.

- Det var et bra frispark, gliser Jevne Hagen etter kampslutt.

Men for vertene ble det ikke mye mer å smile for de resterende 81 minuttene av kampen. 

24 minutter ut i oppgjøret kom Henrik Lehne Olsen alene med keeper, men modølens lobb var ikke av samme kvalitet som Jevne Hagens dødball, og endte i null og niks.

Sundet tok over

Resten av 1. omgang ble slitsom for HamKams del. Nybergsund hadde mye ball og grønnbuksene ble til tider løpende mye mellom.

- En skikkelig hawaii-kamp, med mye løping på midten. I 1. omgang klarer vi ikke holde på ballen på topp, og da blir det tungt å få brudd imot hele tiden, sier Jevne Hagen.

Og etter 41 minutter kom utlikningen. Etter en god slått corner raget Eivind Holte Tøråsen høyest i feltet og stanget inn 1-1.

Tok tak etter ny baklengs

I pausen gjorde HamKam flere bytter, men Nybergsund fortsatte trøkket mot Kamma-buret i åpningsminuttene.

Etter 57 minutter fikk gjestene lønn for strevet da prøvespilleren Sam utnyttet en svak inngripen fra Emil Holst og satte inn kampens avgjørende scoring.

- Vi slipper inn på dødball igjen og så har Emil en litt uheldig inngripen på den andre scoringen deres. Vi slipper inn mål vi ikke har råd til å gi bort, sier HamKam-trener Kent Bergersen, som likevel fikk se et Kamma-lag som tok tak i kampen etter kalddusjen.

- Vi styrer litt i hvert fall. Vi ble tryggere med ballen og gjorde mindre tekniske feil utvoer i 2. omgang, sier Bergersen.

Med det ble med ballinnehavet for HamKam, 1-2-resultatet sto seg kampen ut. Kamma gikk dermed på sitt andre tap av tre mulige i vinterens treningskamper. 

HamKam stilte med følgende lag (4-2-3-1): Emil Holst - Marius Bratberg Lund (Mats Brenden fra 83.), Tobias Ødegård (Patrick Alfei Sæbø fra 46.), Francois Yabre, John Anders Rise - Truls Jevne Hagen, Ove Solvang (Anders Jevne Hagen fra 46.) - Mathias Pedersen Aasand (Magnus Sjølstad fra 35.), Markus Solbakken (Saihou Jagne fra 46.), Henrik Lehne Olsen - Willy Zamble.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.