Hamar
- Jeg skal fjerne noe i overgangen mellom leggen og ankelen. Det har vokst fram noe der som gir meg plager og derfor må bort, sier Kristoffer som fikk med seg de 10 første seriekampene forrige sesong.
- De siste 20 kampene satt jeg på tribunen på grunn av skader, forteller Hagen som gjør seg klar til sin femte operasjon etter skader på fotballbanen.
- Dette er en forholdsvis enkel operasjon, og jeg håper å være både i trening og i form til seriestart, sier en optimistisk Hagen.
- Veldig synd for Kristoffer at han får et opphold nå. Hagen har trent veldig bra og fortjente ikke en ny skade, sier HamKam-trener Vegard Skogheim.
Kristoffer håper å bli operert i løpet av neste uke.
Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.