HAMAR: På det verste, har halve HamKam-stallen vært skadd.

Arne Erlandsen har brukt 26 spillere i løpet av de 17 første seriekampene. Bare en mann har spilt samtlige 17: Arnar Førsund.
Det forteller litt om hvor travelt HamKams medisinske apparat har hatt det.

Operert
* I går ble Srdjan Urosevic som tredje HamKam-spiller (Pål Strand og Tom Kristoffersen er de to andre) operert for sine lyskeproblemer i München. Srdjan kan så smått trene igjen om ei drøy uke.

* I forrige uke fikk Jan Michaelsen ei sprøyte for sine lyskeplager. Den danske veteranen kan bli spilleklar til Fredrikstadkampen.
- Men bare to mann skadd, jo det er årsbeste, innrømmer Hans Noet, som har klare oppfatninger av hvorfor HamKam har vært så skadeplaget:

- Må være trent for å trene
- Jeg pleier å si det slik: En må være trent for å trene. Flere av de utenlandske nykommerne virket dårlig trent da de kom hit. Årsaken er at de kommer fra en annen treningskultur. De har trent på noe annet. Her må de trene annerledes enn de er vant til. I HamKam har de måttet bruke de første månedene til å bli vant til Arne Erlandsens opplegg. Jeg synes at Arne har vært flink til å lytte. Han har ofte gitt de som er blitt slitne, en ekstra dag til restitusjon.
Færre skader på naturgress
- Nå som vi har trent på naturgress i flere måneder, er det blitt færre skader. Sjøl er jeg tilhenger av kunstgress, men merket jo at overgangen fra gode naturgressbaner i Spania og Tyrkia til det harde underlaget på Børstad, ikke var ideell. Vi fikk mange nye skader etter hjemkomsten fra treningsleiren i Tyrkia. Vi har gjennomdrøftet skadesituasjonen i HamKam grundig og har gjort visse små justeringer. Sjøl har jeg lagd en rapport, hvor jeg har tatt opp mange forskjellige elementer, sier Hans Noet.

PS: En av flere langtidsskadde, Håkan Malmström, prøvde seg en omgang i i 3. divisjonskampen mot Verdal mandag uten å kjenne smerter. En annen skadeplaget kar, Tom Kristoffersen, klarte seg også bra. Både Marius Gullerud og Marcus Pedersen trente mandag.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.