Norge - Romania 2-2

Færøyene - Spania 1-4

Sverige U21 - Norge U21 3-1

Norg var svært gode mot Romania i perioder, men en scoring som var helt på offsidegrensen ødela kvelden for Lars Lagerbäcks lag. Dermed rotet Norge igjen bort viktige poeng mot slutten av en kvalifiseringskamp. Det samme skjedde jo mot Sverige tidligere i vår.

Tøff start mot Spania

Samtidig slet Færøyene og HamKam-stopperen Odmar Færø med å stoppe angrepssugne spanjoler.

Det tok da heller ikke mer enn fem minutter før den første ballen satt i mål. En corner fra høyre ble slått inn i feltet og der var en av verdens beste midtstoppere uslåelig i lufta. Real Madrid-stopperen Sergie Ramos skallet inn 1-0 mens HamKams Færø passet sin mann lenger bak i feltet.

Jesus Navas la på til 2-0 for Spania etter 19 minutter, men etter en halvtimes spill kom Færøyene tilbake.

Og Færø var i aller høyeste grad med på moroa. En innøvd corner ble slått på hodet til Færø foran i feltet. Stussen gikk videre til Klæmint Olsen som fikk tuppet ballen i mål.

LES OGSÅ: Færø snakker ut om stjernekampene

Dessverre for Færøyene var målvakten Teitur Gestsson uheldig fire minutter seinere da Isco curlet ballen i borteste stolpe slik at den spratt inn Getsson og inn i mål.

3-1 til pause til Spania gjorde at utgangspunktet i andre omgang var nærmest håpløst for hjemmelaget.

Det ble også 4-1 til Spania etter 71 minutter da Marco Asensio mellom høyre back (Rolantsson) og høyre stopper (Gregersen). Avslutningen fra Jose Gaya var klasse.

Mandag fortsetter Færøyene hjemme mot Norge.

Bolkan Nordli fra start

Simen Bolkan Nordli startet kampen for Norges U21-landslag som møtte Sverige i Helsingborg fredag kveld. Norge stilte utelukkende med spillere som ikke var med i U20-mesterskapet nylig, mens det var et litt mer toppet lag svenskene kom. 

Sverige tok ledelsen etter et selvmål, men Lars Olden Larsen utlignet for Norge kort tid etter i det 35. minutt. KFUM-spilleren står også med sju scoringer i 1.-divisjon denne sesongen.

Sunderland-spiller Benjamin Kimpioka sendte svenskene i føringen et kvarter ut i den andre omgangen, før Viktor Gyökeres punkterte oppgjøret sju minutter senere.

Da hadde Simen Bolkan Nordli allerede forlatt banen siden han ble byttet ut midtveis i andre omgang.

For HamKam-spilleren var det uansett et lite plaster på såret å være inne i landslagsvarmen igjen etter at VM-sluttspillet røk på grunn av skaden han pådro seg i april.

Nå venter Danmark i ny kamp for dette norske laget mandag klokka 15.00.

Norge U21s startellever mot Sverige U21: Emil Gundelach Ødegaard – Fredrik André Bjørkan, Lars Ranger, Tord Salte, Martin Vinjor, Felix Myhre, Simen Nordli, Birk Risa, Lars Olden Larsen, Rafik Zekhnini, Dennis Tørset Johnsen.

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.