Florø - HamKam 0-1 (0-1)

HamKam vant en jevn, men ikke spesielt underholdende kamp på Vestlandet søndag kveld.

Ivar Sollie Rønning ble felt i straffefeltet etter drøye ti minutter, og Petter Vaagan Moen var sikker som banken da han satte ballen i mål fra 11 meter.

Vertene hadde noen muligheter etter hvilen, men HamKam sto opp bra og forsvarte seg mesterlig.

Før kampen:

HamKam-trener Kevin Knappen er klar på at kveldens kamp mot tabellnabo Florø blir et tøff test. 

- Det er en sekspoengskamp, hvis du kan kalle noen kamp det, sier Knappen til HA-sporten.

Han legger til:

- Vi vet at kampen kommer til å bli ytterst viktig for Florø, som er fem poeng bak oss. Det sier seg selv at det er en kamp de må vinne, og en kamp vi strengt tatt også vil vinne.

Simen Bolkan Nordli er ute av laget, mens Truls Jevne Hagen er hjemme i Hamar sammen med kjæresten som venter barn. Markus Solbakken soner karantene for gule kort. 

HamKams lag (4-2-3-1): Lukasz Jarosinski - Christian Dahle Borchgrevink, Lars Brotangen, Ruben Alegre, Nicholas Mickelson - Kristian Lønstad Onsrud, Petter Vaagan Moen - Abubakar Ibrahim, Ivar Sollie Rønning, Petter Vaagan Moen - Isac Lidberg.

Benken: Marco Priis Jørgen, Jacob Egeris, Ole Erik Midtskogen, Simen Bolkan Nordli, Sander Eng Strand, Tobias Gran, Ådne Midtskogen. 

Klikk for kommentarer
Vi inviterer deg til å dele informasjon, argumenter og synspunkter. Vi ønsker fullt navn, noe som gjøre det mer interessant for andre å lese det du skriver. Vi vil ikke ha trakassering, trusler eller hatske meldinger på våre nettsider. Falske profiler blir utestengt. Vi setter pris på at du holder en saklig og respektfull tone. Husk at mange leser det du skriver. Vennlig hilsen redaksjonen. Les mer om vår moderering ->her
Facebook-kommentarer:

Våre journalister og moderatorer overvåker denne debatten kontinuerlig.

Vi fjerner automatisk kommentarer med obskøne ord, definert av våre moderatorer. Innlegg som rapporteres som misbruk eller spam blir vurdert av Facebooks moderatorer, og skjules automatisk for den som rapporterer.


Dersom du bryter våre debattregler, kan vi gjøre følgende:
  • Slette kommentaren din
  • Utestenge deg

Vi har ikke redaktøransvar for kommentarer som er fjernet fra offentligheten, og som kun er synlige for din private og lukkede vennekrets. Vi gjør imidlertid oppmerksom på at du som skriver et innlegg vil være personlig ansvarlig for innholdet enten dette fremsettes på våre nettsider eller overfor ditt eget lukkede nettverk med Facebook-venner. Våre journalister og moderatorer vil ikke begrunne verken fjerning av kommentarer eller utestengning av profiler, utover at det skyldes enten brudd på retningslinjene for moderering slik de fremkommer i toppen av alle kommentarfelt, eller avsløring av falske profiler.